DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. jūlijā, 2015
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Ministru Prezidente Eiropas Parlamentā Strasbūrā noslēgs Latvijas pirmo prezidentūru ES Padomē

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Otrdien, 7. jūlijā, Ministru prezidente Laimdota Straujuma piedalīsies Eiropas Parlamenta (EP) plenārsēdē Strasbūrā, kuras laikā iepazīstinās deputātus ar Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības (ES) Padomē paveikto, kā arī atbildēs uz deputātu jautājumiem.

Vizītes ietvaros plānota arī premjeres divpusēja tikšanās ar EP prezidentu Martinu Šulcu un noslēgumā kopīga preses konference ar M.Šulcu un Eiropas Komisijas priekšsēdētaju Žanu Klodu Junkeru.

Katras prezidentūras sākumā un noslēgumā prezidējošās valsts valdības vadītājs uzstājas EP plenārsēdē Strasbūrā, kur izklāsta prezidentūras prioritātes un uzdevumus, kā arī atskatās uz padarītajiem darbiem. Š.g. 14.janvārī L.Straujuma atklāja EP plenārsēdi un iepazīstināja deputātus ar Latvijas prezidentūras ES Padomē prioritātēm – konkurētspējīga Eiropa, digitāla Eiropa un starptautiski iesaistīta Eiropa.

Ministru prezidentes uzrunai plenārsēdē varēs sekot līdzi tiešraidē: http://www.europarl.europa.eu/ep-live/lv/plenary/video?date=07-07-2015

Aiva Rozenberga
Ministru prezidentes preses sekretāre

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI