DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. jūlijā, 2015
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Latvijas Universitātē sāksies uzņemšana augstākā līmeņa studijās

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
No pirmdienas, 6. jūlija, līdz 17. jūlijam Latvijas Universitātē (LU) notiek pieteikumu iesniegšana studijām augstākā līmeņa studiju programmās. Pavisam LU šogad piedāvā 52 augstākās izglītības studiju programmas un studijām pieteikties var 13 LU fakultātēs to norādītajos laikos.

LU augstākā līmeņa studiju programmās uzņemšanai paredzētas 942 budžeta studiju vietas. Sadarbībā ar LU Fondu studentiem tiek piedāvāta iespēja pretendēt uz kādu no mecenātu stipendijām dažādās stipendiju programmās.

Šogad uzņemšana paredzēta jaunā psiholoģijas profesionālā maģistra studiju apakšprogrammā – juridiskā psiholoģija, ko piedāvā Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes Psiholoģijas nodaļa. Līdz šim studiju programmā bija trīs apakšnozares: klīniskā, izglītības un organizāciju psiholoģija. Jaunās apakšprogrammas absolventu iegūstamais maģistra grāds un kvalifikācija arī būs psiholoģijā, tikai ar specializāciju juridiskajā psiholoģijā.

Līdz 7. jūlijam notiek pieteikšanās rezidentūras studijām, savukārt uzņemšana doktorantūras studijām paredzēta no 17. līdz 21. augustam.

Vairāk informācijas par studiju programmām un uzņemšanas prasībām: www.gribustudet.lv

Par Latvijas Universitāti

Latvijas Universitāte dibināta 1919. gadā un ir lielākā un tradīcijām bagātākā augstākās izglītības iestāde Latvijā. Visas 134 LU īstenotās studiju programmas ir akreditētas. Tās 13 fakultātēs un 19 institūtos strādā mūsu valsts vadošie speciālisti dabas, humanitārajās un sociālajās zinātnēs. Universitātes darbības mērķis ir kļūt par starptautiski atzītu Eiropas un pasaules nozīmes zinātnes universitāti, dodot ieguldījumu Latvijas tautsaimniecībā un sabiedrības ilgtspējīgā attīstībā. Šobrīd Torņakalnā top LU Akadēmiskais centrs – Baltijā modernākais augstākās izglītības un zinātnes komplekss, kurā tiks izvietotas fakultātes, zinātņu centri un ar zinātni un studijām saistīta infrastruktūra.

 

LU Preses centrs

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI