DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. maijā, 2015
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība
1
1

Rīgā ieradīsies NATO kuģi USS Vicksburg, HNLMS Tromp un TCG Goksu

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
ASV vēstniecība Rīgā informē:
Rīga, 2015. gada 21. maijs. – Piektdien, 22. maijā, Rīgā ieradīsies trīs NATO kuģi: ASV jūras kara flotes kuģis USS Vicksbur (CG 69), Turcijas jūras spēku kuģis TCG Goksu un Nīderlandes jūras spēku kuģis HNLMS Tromp. Kuģu vizīte ir daļa no NATO centieniem stiprināt saites ar reģionālajiem partneriem un sabiedrotajiem, veicinot mieru un stabilitāti Baltijas reģionā.

Mediju pārstāvji tiek aicināti apmeklēt divus pasākumus, kas norisināsies NATO kuģu vizītes laikā:

  • Piektdien, 22. maijā, mediju pārstāvji ir aicināti piedalīties mediju tūrē uz TCG Goksu kuģa no plkst. 15:00 līdz plkst. 16:00. Lūdzam sazināties ar ASV vēstniecības Preses un kultūras nodaļu, lai pieteiktu mediju pārstāvju dalību. Transports līdz kuģa piestātnei tiks nodrošināts abos virzienos. Izbraukšana uz kuģu piestātni piektdien, 22.maijā, plkst. 14:00 no Radisson Blu Hotel Latvija (Elizabetes 55).
  • Sestdien, 22. maijā, jūrnieki no ASV kuģa USS Vicksburg piedalīsies labdarības projektā Jūrmalas pilsētas pašvaldības bērnunamā "Sprīdītis", kur ASV jūrnieki uzkops un atjaunos volejbola laukumu, kā arī tiksies ar bērnunama iemītniekiem.

Lai iegūtu papildu informāciju par NATO kuģu vizīti, mediju tūri uz TCG Goksu kuģa un labdarības pasākumu bērnu namā "Sprīdītis", lūdzam sazināties ar:

ASV vēstniecība Rīgā, Preses un kultūras nodaļa

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI