DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. aprīlī, 2015
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde
1
1

Turpinās pieteikšanās Eiropas ilgtspējīgas attīstības nedēļai 2015

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Šogad notiekošajai Eiropas ilgtspējīgas attīstības nedēļai (ESDW) no Latvijas pieteikti jau divi pasākumi – Attīstības forums un 2. Latvijas Lauku kopienu parlaments, kas norisināsies š.g. 3.-5. jūnijā Līgatnē. Abi pasākumi iesaista plašāku iedzīvotāju loku lauku kopienām aktuālu tematu un ilgtspējīgas attīstības potenciāla apspriešanā kopā ar ekspertiem un vietējiem iedzīvotājiem.

ESDW 2015 organizē Vīnes Ekonomikas un biznesa universitātes Ilgtspējīgas vadības institūts Eiropas ilgtspējīgas attīstības tīkla (ESDN) darbības ietvaros. Ikviens interesents ir aicināts iepazīties ar informāciju par ESDW 2015 un citu dalībnieku aktivitātēm un pieteikt savu ideju vai projektu, kas atbalsta ilgtspējīgu attīstību un atbilst ESDW 2015 konceptam.

Projektus un idejas, kuru publicitātes pasākumi tiks īstenoti laika posmā no 2015.  gada 30. maija līdz 5. jūnijam, var pieteikt ESDW tīmekļa vietnē: www.esdw.eu – līdz š.g. 29. maijam. Dalība ESDW 2015 sniegs atpazīstamību pieteiktajam projektam starptautiskā mērogā, ļaus iepazīties ar citām uz ilgtspējīgu attīstību vērstām aktivitātēm Latvijā un citviet Eiropā, kā arī iegūt starptautiskus kontaktus turpmākai sadarbībai.

Lai pieteiktos dalībai ESDW 2015 pasākumiem un projektiem jāatbilst minētajiem kritērijiem: projekta aktivitātes ir vērstas uz vides, sociālu vai ekonomisku (tikai apvienojumā ar vides vai sociālo dimensiju) jautājumu risināšanu; projekta aktivitātes neiekļauj politiskas kampaņas elementus vai popularizēšanu; projekta apraksts un aktivitātes neiekļauj kādu sociālo grupu aizvainojošu vai kā citādi aizskarošu informāciju.

No šī gada 30. maija līdz 5. jūnijam Latvijā un gandrīz 40 citās valstīs norisināsies Eiropas ilgtspējīgas attīstības nedēļa (ESDW) 2015. ESDW mērķis ir sekmēt un izcelt ilgtspējīgu attīstību veicinošas aktivitātes un projektus. ESDW darbojas kā virtuālās tīklošanās platforma, kas popularizē uz ilgtspējīgu attīstību vērstus pasākumus.

Papildu informācija, apstiprināto projektu saraksts un pietikšanās e-forma pieejama ESDW 2015 tīmekļa vietnē: www.esdw.eu.

Elīna Krūzkopa
Konsultante
Pārresoru koordinācijas centrs

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI