24. aprīlī, 2015
TĒMA: Labklājība

SIVA rūpējas par iestādes ugunsdrošību

Šodien, 24.aprīlī plkst.15:30 notiks ikgadējā Sociālās integrācijas valsts aģentūras (SIVA) personāla ugunsdrošības apmācība sadarbībā ar firmu AP-HELP.

"Ugunsdrošības apmācība ir nepieciešama un ļoti vērtīga, jo vairums cilvēku ugunsgrēka laikā mēdz apjukt un krist panikā, tā vietā lai veiktu būtiskus dzīvības glābšanas pasākumus. Turklāt ugunsdrošības apmācība ir vēl jo būtiskāka, ņemot vērā, ka SIVA rehabilitācijas centrā un skolās ikdienā uzturas vairāk kā 400 klientu un audzēkņu," uzsver SIVA direktore I. Jurševska.

Apmācības sastāvēs no divām daļām, kur pirmajā  darbiniekiem demonstrēs filmu par ugunsdrošību un skaidros teorētiskos drošības principus, bet otrajā – AP-HELP pārstāvji  demonstrēs priekšmetu aizdegšanos un rīcības soļus liesmu novēršanā, un kā pareizi izmantot ugunsdzēšamos aparātus.

Ugunsdrošības apmācības SIVA notiek katru gadu, un tās nodrošina attiecīgās jomas kompetentie speciālisti.

Viola Romaņuka
Sociālās integrācijas valsts aģentūras