DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. aprīlī, 2015
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

VARAM aicina pašvaldību darbiniekus uz starp-pašvaldību sadarbības apmācības semināru ciklu

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija sadarbībā ar biedrību „Urban Institute” aicina pašvaldību darbiniekus pieteikties starp-pašvaldību sadarbības apmācības semināru ciklam.

VARAM 2015.gada 11.februārī aizsāka semināru ciklu par pašvaldību attīstības un savstarpējās sadarbības plānošanu.

Nākamais seminārs notiks 2015.gada 29.aprīlī Goethe-Institut telpās, Torņa ielā 1 (ieeja no Klostera ielas), Rīgā no plkst. 10:00 līdz 16:30. Tiek aicināti piedalīties pašvaldību darbinieki - projektu vadītāji, ekonomisti un plānotāji, kurus vieno interese veidot jaunus un stiprināt jau esošos starp-pašvaldību sadarbības tīklus, lai veicinātu savas pašvaldības attīstību un straujāku ekonomisko izaugsmi.  

Turpmākie apmācību semināri pašvaldību darbiniekiem plānoti 2015.gada 13. maijā un 2. jūnijā.

Tā kā dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots, lūdzam iepriekš pieteikties: urbaninstitute.lv/imc. Šeit pieejama arī cita noderīga informācija. Plašāk par semināru - Kristaps Kaugurs, tālr. +371 28321777, e-pasts iinfo@urbaninstitute.lv

Apmācību programma tiek finansēta no Norvēģija finanšu instrumenta 2009.-2014.gada programmas Nr.LV07 "Kapacitātes stiprināšana un institucionālā sadarbība starp Latvijas un Norvēģijas valsts institūcijām, vietējām un reģionālām iestādēm" projekta "Latvijas plānošanas reģionu un vietējo pašvaldību teritoriālās attīstības plānošanas kapacitātes palielināšana un attīstības plānošanas dokumentu izstrādāšana" līdzekļiem.

Kristīne Kļaveniece
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI