DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. aprīlī, 2015
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Preses konference par VID 1.ceturkšņa darbības rezultātiem un paveikto autoservisu nozares uzraudzības jomā

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) aicina plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus 2015.gada 21.aprīlī pulksten 12.00 uz preses konferenci, kuras ietvaros iepazīstinās ar galvenajiem VID darbības rezultātiem šī gada 1.ceturksnī un sadarbībā ar Auto asociācijas viceprezidentu Ingu Rūtiņu un SIA “Domenikss” valdes priekšsēdētāju Benitu Sadausku informēs par automobiļu apkopes un remonta nozares uzraudzības un kontroles pasākumiem, to rezultātiem un turpmākajām aktivitātēm.

Preses konferencē plānota arī Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) un Patērētāju tiesību aizsardzības centra pārstāvju dalība.

Preses konferences pirmajā daļā VID ģenerāldirektore I.Pētersone atskatīsies uz nozīmīgākajiem VID 1.ceturkšņa darbības rezultātiem un īstenotajiem un tuvākajā laikā plānotajiem klientu apkalpošanas pilnveidošanas un nodokļu saistību brīvprātīgas izpildes veicināšanas pasākumiem.

Turpinājumā VID ģenerāldirektore sadarbībā ar Auto asociācijas viceprezidentu I.Rūtiņu un SIA "Domenikss" valdes priekšsēdētāju B.Sadausku iepazīstinās ar īstenotajiem automobiļu apkopes un remonta nozares uzraudzības un kontroles pasākumiem, to rezultātiem un turpmāk plānotajām aktivitātēm.

I.Pētersone arī informēs par kopīgi ar CSDD uzsāktajiem pasākumiem un likumdošanas iniciatīvām ar mērķi veicināt godprātīgu nodokļu nomaksu automašīnu tirdzniecības, apkopes, remonta un arī apdrošināšanas jomā.

Preses konferences norises vieta: VID administratīvais komplekss Rīgā, Talejas ielā 1, 1.stāva konferenču zālē (pa kreisi aiz Informācijas centra).

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem lūgums iepriekš pieteikt savu dalību preses konferencē, sazinoties ar VID Sabiedrisko attiecību daļu (tālr.: 67122670, 67122668; 26558389, 26351438; e-pasts komunikacija@vid.gov.lv). 

VID Sabiedrisko attiecību daļa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI