DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. martā, 2015
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

VARAM aicina piedalīties uzņēmējdarbības veicināšanas semināros Vidzemē

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (turpmāk – VARAM) 2015. gada aprīlī aicina piedalīties apmācības programmas „Zināšanu eņģeļu” seminārā par uzņēmējdarbības veicināšanu, kas notiks Valmierā un Madonā*.

Plānotie semināri:

  • 8. aprīlī un 15. aprīlī – Valmierā;
  • 9. aprīlī un 16. aprīlī – Madonā.

Pasākumam ir aicināti pieteikties Vidzemes plānošanas reģiona, pašvaldību, nevalstisko organizāciju darbinieki un profesionālo izglītības iestāžu un augstskolu mācībspēki un vecāko kursu audzēkņi.

Lai pieteiktos seminārā, jāzvana vai jāraksta Edgaram Sprukstam: tālr. 66016768, e-pasts Edgars.Spruksts@varam.gov.lv.

Semināra ilgums ir divas dienas. Lai pilnvērtīgāk un efektīvāk apgūtu zināšanas par tematiku un saņemtu apliecinājumu par apmācību semināru noklausīšanos, pasākums ir jāapmeklē abas semināra dienas.

Apmācību programmā plānotas lekcijas, labās prakses piemēri, radošās domāšanas metodes, simulāciju spēles, praktiski darbi komandās, komandu darbu prezentācijas un diskusijas.

Sagaidām, ka pēc semināra to dalībnieki spēs patstāvīgi sniegt konsultatīvu atbalstu par konkurētspējīgas uzņēmējdarbības izveides un attīstības pamatprincipiem, kā arī jaunu biznesa modeļu formām idejas komercializēšanai. Tāpat paredzams, ka pasākuma dalībnieki būs guvuši informāciju par radošas domāšanas metodēm biznesa idejas pilnveidei, investīciju piesaistes un inovācijas atbalsta instrumentiem.

Sabiedrisko attiecību nodaļa
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI