DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. martā, 2015
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vēl nedēļu iespējams iesūtīt fotogrāfijas VUGD konkursam „Viens par visiem – visi par vienu!”

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Vēl līdz 31.martam ikvienam interesantam ir iespējams piedalīties Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) fotokonkursā „Viens par visiem – visi par vienu!” un iesniegt oriģinālas un radošas fotogrāfijas par ugunsdzēsēju glābēju darbu un ikdienu.

Ugunsdzēsēji glābēji jau 150 gadus diendienā traucas palīdzēt nelaimē nonākušiem līdzcilvēkiem. Šī patiesā degsme palīdzēt citiem un komandas gars ir tās īpašības, kas raksturīgas visiem ugunsdzēsējiem glābējiem visos laikos. Tieši tāpēc fotokonkursa "Viens par visiem – visi par vienu!" mērķis ir ne tikai atzīmēt ugunsdzēsības Latvijā 150.gadadienu, bet arī parādīt ugunsdzēsēju glābēju darba daudzveidību, sarežģītību, kā arī viņu rīcībā esošo tehnisko aprīkojumu.

Konkursā piedalīties var ikviens interesents, kuram pašam ir izdevies nofiksēt ugunsdzēsēju glābēju ikdienas darbu radošās un oriģinālās fotogrāfijās (piemēram, fotogrāfijas no ugunsgrēku dzēšanas un glābšanas darbiem, ugunsdzēsēju sadarbības ar iedzīvotājiem, ugunsdzēsēju treniņiem un mācībām vai arī fotogrāfijas ar ugunsdzēsības tehniku) un uz kurām var attiecināt VUGD saukli "Viens par visiem – visi par vienu".

14 labākās fotogrāfijas tiks nodrukātās VUGD 2016.gada kalendārā, kā arī tās tiks izstādītas VUGD svētku pasākumu norises vietā īpašā izstādē "Ugunsdzēsībai Latvijā – 150!", Latvijas ugunsdzēsības muzejā un citās vietās Latvijā ceļojošās izstādes laikā. Pie tam, 14 labāko fotogrāfiju autori saņems arī piemiņas balvas no VUGD.

Fotogrāfijas ar autora norādītu vārdu, uzvārdu, kontakttālruni, e-pasta adresi, fotogrāfijas aprakstu drukātā veidā (izmērā 300 mm x 450 mm) var nogādāt personīgi vai arī sūtīt pa pastu VUGD Preses un sabiedrisko attiecību nodaļai, Maskavas ielā 5, Rīgā, LV-1050.

Plašāk par konkursa nosacījumiem skatiet šeit: http://vugd.gov.lv/lat/ugunsdzesibai__150_/konkurss

Viktorija Gribuste
VUGD Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniece

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI