DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. janvārī, 2015
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisija apmeklēs Latgales pašvaldības

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Lai pārrunātu drošības situāciju Latgalē un iespējamos riskus, kā arī sabiedrības saliedētības un migrācijas jautājumus, Saeimas Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisija 15. un 16.janvārī apmeklēs Latgales pašvaldības.

"Bieži dzirdam, ka Latgale ir vājākais posms Latvijas sabiedrības saliedētībā. Taču vienlaikus mēs esam pieredzējuši, ka tieši no Latgales nāk emocionāli visspēcīgākie cilvēkus saliedējošie impulsi," pirms gaidāmā izbraukuma uzsver komisijas priekšsēdētājs Ilmārs Latkovskis.

Izbraukuma sēdēs komisijas deputāti tiksies ar Daugavpils pilsētas, Krāslavas novada, kā arī pierobežas novadu domju vadību. Tāpat deputāti tiksies ar Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes, Drošības policijas un Valsts robežsardzes Daugavpils pārvaldes pārstāvjiem, kā arī vietējo mediju un tūrisma nozares pārstāvjiem.

Izbraukumā uz Latgali dosies komisijas priekšsēdētājs Ilmārs Latkovskis, komisijas priekšsēdētāja biedrs Andrejs Judins, komisijas sekretārs Sergejs Mirskis, kā arī komisijas locekļi Raimonds Bergmanis (ZZS), Arturs Kaimiņš (LRA), Janīna Kursīte (VIENOTĪBA), Ingmārs Līdaka (ZZS), Arvīds Platpers (NSL), Ivans Ribakovs (SASKAŅA), Jānis Upenieks (VIENOTĪBA). Tāpat uz Latgali dosies Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja Inese Laizāne.

Ceturtdien, 15.janvārī tikšanās Daugavpils pilsētas domē, Kr.Valdemāra ielā, sāksies plkst.16.00, savukārt tikšanās ar vietējiem medijiem notiks plkst.18.00, Jelgavas ielā 1, Daugavpilī.

Piektdien, 16.janvārī, tikšanās Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē, Komandanta ielā 7, Daugavpilī sāksies plkst.9.00, tikšanās ar Krāslavas novada domē, Rīgas ielā 51, sāksies plkst.13.00, savukārt plkst.14.45 komisijas deputāti apmeklēs Krāslavas novada tūrisma informācijas centru, Pils ielā 2.

Saeimas Sabiedrisko attiecību biroja
Preses dienests

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI