DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. decembrī, 2014
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Eiropas Savienība

Pastāvīgās pārstāvniecības ES darbinieki sniedz atbalstu labdarības akcijai „Palīdzi trūcīgiem mazuļiem”

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas Pastāvīgās pārstāvniecības Eiropas Savienībā darbinieki labdarības akcijai „Palīdzi trūcīgiem mazuļiem” ir savākuši un nodevuši ziedot.lv rīcībā ziedojumus, kas četriem mazuļiem no trūcīgām ģimenēm Latvijā palīdzēs nodrošināt nepieciešamākās ikdienas preces visu Latvijas prezidentūras ES Padomē laiku.

"Ziemassvētki ir gada gaišākie un ģimeniskākie svētki. Tas ir laiks, kad lielāku prieku un gandarījumu izjūtam dodot, nevis saņemot. Mūsu mērķis bija savākt tik daudz, lai vismaz dažiem mazuļiem nodrošinātu pašu nepieciešamāko visas mūsu prezidentūras garumā, kas mums arī ir izdevies," atklāj Latvijas pastāvīgā pārstāve ES Ilze Juhansone.

Ziedot.lv par projektu raksta: "Visbiežāk palīdzība nepieciešama nabadzīgām ģimenēm ar bērniem līdz 2 gadu vecumam. Šajā laikā lieli tēriņi saistīti gan ar mazuļu piena maisījuma, gan autiņbiksīšu iegādi."

Šajā pirmssvētku laikā Pārstāvniecības darbinieki aktīvi veic pēdējos sagatavošanās darbus pirms gaidāmās prezidentūras Eiropas Savienības Padomē, kuras laikā viņi būs atbildīgi par 1500 dažāda mēroga pasākumu un sanāksmju norisi. Tie veido lielāko daļu no kopsummā 1700 pasākumiem un sanāksmēm, par kuru vadību būs atbildīga Latvijas prezidentūra ES padomē 2015. gada pirmajā pusē. Darba duna gan neliedza Latvijas pārstāvniecības ES darbiniekiem saziedot virs 2100 EUR palīdzībai trūcīgām ģimenēm Latvijā. 

Jānis Bērziņš
Preses sekretārs
Latvijas Pastāvīgā pārstāvniecība ES

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI