DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. decembrī, 2014
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Saeimas priekšsēdētāja sveiks sabiedrības cieņas balvas „Cicerons” laureātus

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece ceturtdien, 18.decembrī, piedalīsies sabiedrības cieņas balvas „Cicerons” pasniegšanas ceremonijā un uzrunās klātesošos.

Šogad tiks apbalvoti divi Latvijas zinātnes līderi – Latvijas Universitātes rektors Mārcis Auziņš par ieguldījumu, vadot universitāti, kā arī Latvijas Organiskās sintēzes institūta direktors Ivars Kalviņš par unikālu atklājumu, rodot zāles īpaši ļaundabīga audzēja ārstēšanai.

Cicerona Goda nosaukumus saņems arī Jaunjelgavas novada domes priekšsēdētājs Guntis Lībeks par Sēlijas identitātes atjaunošanu un izkopšanu, kā arī Latvijas dokumentālā kino režisors un operators Ivars Seleckis par Latvijas vārda nešanu pasaulē.

Cicerona balvu ik gadu pasniedz politiķiem, zinātniekiem un publicistikas praktiķiem par veiksmīgu sabiedrības uzrunu, sociālās saliedēšanas ideju paušanu vietējā, nacionālā, kā arī starptautiskā mērogā.

Cicerona balvas pasniegšanas ceremonija notiks 18.decembrī Latvijas Zinātņu akadēmijā, Akadēmijas laukumā 1, Rīgā. Sākums plkst.13.00.

Saeimas Preses dienests

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI