DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. novembrī, 2014
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas darba kārtība 2014.gada 1.-5. decembrim

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pirmdien, 1. decembrī

10:00               Ministru prezidente Laimdota Straujuma vada Ministru kabineta komitejas sēdi (MK, Zaļā zāle). Mediju iespējas: foto, video sēdes sākumā, pēc sēdes – atbildes uz žurnālistu jautājumiem.

11:00               Ministru prezidente Laimdota Straujuma tiekas ar Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) pārstāvjiem (MK, Ministru prezidentu zāle). Mediju iespējas: foto, video tikšanās sākumā, pēc tikšanās – atbildes uz žurnālistu jautājumiem.

13:00               Ministru prezidente Laimdota Straujuma vada Nacionālo Trīspusējās sadarbības padomes sēdi (MK, Zaļā zāle). Mediju iespējas: foto, video sēdes sākumā, pēc sēdes – atbildes uz žurnālistu jautājumiem.

15:00               Ministru prezidente Laimdota Straujuma vada koalīcijas partiju sadarbības padomes sēdi (Saeima, Viesu zāle). Mediju iespējas: foto, video sēdes sākumā.

Otrdien, 2. decembrī

8:00                 Ministru prezidente Laimdota Straujuma sniedz interviju tiešraidē LTV1 raidījumam "Rīta Panorāma".

8:20                 Ministru prezidente Laimdota Straujuma sniedz interviju tiešraidē LTV7 raidījumam "Segodņa utrom".

12:00               Ministru prezidente Laimdota Straujuma vada Ministru kabineta sēdi (MK, Zaļā zāle). Mediju iespējas: foto, video sēdes sākumā, pēc sēdes – atbildes uz žurnālistu jautājumiem.

Trešdien, 3. decembrī

Ministru prezidente Laimdota Straujuma dodas uz Briseli, lai tiktos ar jauno Eiropas Komisiju (EK). Vizītes laikā ieplānota Latvijas valdības un EK pārstāvju plenārsesija, EK priekšsēdētāja Ž.K.Junkera un L.Straujumas divpusēja tikšanās un preses konference. Vizītes būtiskākās tēmas – Latvijas prezidentūras ES Padomē prioritātes un Latvijas valdības sadarbība ar Eiropas Komisiju prezidentūras laikā. Tāpat plānota L.Straujumas tikšanās ar jaunievēlēto Eiropadomes priekšsēdētāju Donaldu Tusku, kurš darbu uzsāks 1.decembrī.

Ceturtdien, 4. decembrī

8:50                 Ministru prezidente Laimdota Straujuma tiekas ar Eiropas Parlamenta (EP) priekšsēdētāju Martinu Šulcu. Tikšanās būtiskākā tēma – sadarbība ar EP Latvijas prezidentūras ES Padomē ietvaros. Pēc tikšanās plānota Latvijas valdības un EP Priekšsēdētāju konferences plenārsesija. Savukārt plkst. 11:45 notiks L.Straujumas un M.Šulca preses konference (Mazā Ģilde, Amatu iela 3/5). Plašsaziņas līdzekļu akreditācija līdz 3.decembrim plkst.17:00, rakstot anita.sukure@mfa.gov.lv vai zvanot 67016439. Plašāka informācija un mediju iespējas: http://ej.uz/o4jx

16:00               Ministru prezidente Laimdota Straujuma vada koalīcijas partiju sadarbības padomes sēdi (MK, Ministru prezidentu zāle). Mediju iespējas: foto, video sēdes sākumā.

Piektdien, 5. decembrī

Ministru prezidente Laimdota Straujuma dodas uz Igauniju, lai Baltijas ministru padomes ietvaros tiktos ar Igaunijas Ministru prezidentu Tāvi Reivasu un Lietuvas Ministru prezidentu Aļģirdu Butkeviču. Amatpersonas apspriedīs īstenoto un plānoto sadarbību aizsardzības un kiberdrošības jomā, enerģētikā, transporta infrastruktūras jomā, Rail Baltic un digitālā vienotā tirgus jautājumus. Pirms Baltijas ministru padomes Latvijas un Igaunijas premjerministriem ieplānota divpusēja tikšanās, lai apspriestu abu valstu sadarbību. Pēc tikšanās, plkst.11:30, notiks Baltijas premjerministru preses konference, ko varēs vērot tiešraidē:

http://valitsus.ee/et/pressikonverentsid Mediju akreditācija, rakstot press@riik.ee

16:00               Ministru prezidente Laimdota Straujuma vada ārkārtas Ministru kabineta sēdi (MK, Zaļā zāle). Mediju iespējas: foto, video sēdes sākumā, pēc sēdes – atbildes uz žurnālistu jautājumiem.

Par izmaiņām Ministru prezidentes darba kārtībā informēsim atsevišķi.

Signe Znotiņa - Znota
Ministru kabineta preses sekretāre

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI