DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. novembrī, 2014
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vējonis Valsts prezidenta delegācijas sastāvā apmeklēs Gruziju

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
No 25. līdz 27.novembrim aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis Latvijas Republikas Valsts prezidenta Andra Bērziņa delegācijas sastāvā apmeklēs Tblisi un Batumi Gruzijā, kur piedalīsies abu valstu delegāciju diskusijās.

Ministrs piedalīsies arī vainagu nolikšanas ceremonijā Varoņu laukumā, kā arī Latvijas vēstnieces Gruzijā rīkotajā pieņemšanā par godu Latvijas neatkarības proklamēšanas 96.gadadienai.

Vizītes laikā R.Vējonis tiksies ar jauno Gruzijas aizsardzības ministru Mindju Džanelidzi (Mindia Janelidze), lai pārrunātu divpusējās sadarbības jautājumus.

Savukārt 27.novembrī Batumi R.Vējonis apmeklēs Valsts jūras akadēmiju un piedalīsies piemiņas plāksnes atklāšanā Latvijas Kara flotes admirālim Teodoram Spādem.

Gruzija ir viena no NATO partnervalstīm, ar kuru Latvijai ir intensīva un ilgstoša sadarbība aizsardzības reformu pieredzes nodošanas jomā, kā arī aizsardzības plānošanā un apmācībā - Latvijas Nesprāgušās munīcijas neitralizēšanas skolā tiek apmācīti Gruzijas bruņoto spēku karavīri.

Daina Ozoliņa
AM Militāri publisko attiecību departamenta
Preses nodaļas vecākā referente

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI