DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. oktobrī, 2014
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Autoceļu padomē informēs par plānotajiem būvdarbi autoceļu tīklā 2015.gadā

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Pirmdien, 3.novembrī, satiksmes ministra Anrija Matīsa vadībā notiks Autoceļu padomes sēde, kurā tiks sniegta informācija par plānotajiem būvdarbiem autoceļu tīklā 2015.gadā, kā pārrunātas nozares aktualitātes.

Tāpat padomes sēdē tiks uzklausīta VAS "Latvijas Valsts ceļi"  pārstāvju informācija par pašvaldību pārvaldībā esošo tiltu uzskaiti, apsekošanu un to tehnisko stāvokli, kā arī Autoceļu kompetences centra sagatavotā informācija par veiktajiem ceļu būvniecības darbu kvalitātes paaugstināšanas pasākumiem 2014.g. sezonā.

VAS "Latvijas Autoceļu uzturētājs"  padomes sēdē informēs par uzņēmuma struktūrvienību paveikto gatavojoties autoceļu ziemas uzturēšanas 2014/2015 g. sezonai.

Autoceļu padomes  mērķis ir sekmēt vienotas valsts politikas izstrādi un īstenošanu, kā arī valsts pārvaldes iestāžu, pašvaldības institūciju un nevalstisko organizāciju darbības koordinācija autoceļu jomā. Autoceļu padomes sastāvā ietilpst pārstāvji no valsts un pašvaldību institūcijām, kā arī Latvijas pašvaldību savienības un Latvijas lielo pilsētu asociācijas, biedrības "Latvijas ceļu būvētājs", Latvijas ceļinieku asociācijas, Transportbūvju inženieru asociācijas, Latvijas Automoto biedrības, Latvijas Pasažieru pārvadātāju asociācijas, Autopārvadātāju asociācijas "Latvijas auto" un Publiskās un privātās partnerības asociācijas. Padomes sastāvā iekļauti arī plānošanas reģionu pārstāvji.

Autoceļu padomes sēde notiks pirmdien, 3.novembrī, plkst.14:00, Satiksmes ministrijā Gogoļa ielā 3, IV stāva zālē. Padomes sēdes ir atklātas un aicinām masu plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus piedalīties  sēdē, pieteikšanās dalībai un caurlaidēm pa tālr.: 67028013, 67028390 vai E-pasts: komunikacijas@sam.gov.lv

Aivis Freidenfelds
Komunikācijas nodaļas vadītājs

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI