31. oktobrī, 2014

Otrdiena, 4.novembris

10:00-11:00              Dalība 12.Saeimas pirmajā plenārsēde
(LR Saeima)
Foto, video iespēja darbam Saeimā akreditētajiem mediju pārstāvjiem

Trešdiena, 5.novembris

Ceturtdiena, 6.novembris

Darba vizīte Vācijas Federatīvajā Republikā
Programmas laiki norādīti pēc vietējā laika. Laika starpība – 1 stunda)

13:30  Valsts prezidenta Andra Bērziņa, Vācijas Federatīvās Republikas federālā prezidenta Joahima Gauka, Igaunijas Republikas prezidenta Tomasa Hendrikas Ilvesa un Lietuvas Republikas prezidentes Daļas Grībauskaites darba pusdienas

19:30 Dalība Vācijas preses izdevēju savienības balvas "Zelta Viktorija gada eiropiešiem" pasniegšanas ceremonijā Baltijas valstīm

Vācijas preses izdevēju savienība nolēmusi apbalvot Baltijas valstis ar balvu "Zelta Viktorija gada eiropiešiem", ko Vācijas izdevēju naktī (Publishers’ Night) Berlīnē Valsts prezidents Andris Bērziņš, Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess un Lietuvas prezidente Daļa Grībauskaite savu valstu vārdā saņems. Vācijas preses izdevēji uzsvēra, ka, apbalvojot Baltijas valstis, vēlas izcelt un godināt īpašos Baltijas valstu sasniegumus – gan atgādinot par miermīlīgo un uz Eiropu vērsto Baltijas tautu iesaisti Baltijas ceļā, kas ir piemērs visai Eiropai, gan norādot uz Baltijas valstu konsekvento un izlēmīgo virzību uz pievienošanos Eiropas Savienībai jau pēc neatkarības atgūšanas. Runājot par šī brīža situāciju, Vācijas preses izdevēji norāda, ka visas trīs valstis ir piemērs saimnieciskam panākumam Eiropas Savienībā, jo Baltijas valstis ir spējušas veiksmīgi risināt ekonomiskās krīzes radītās problēmas.

Piektdiena, 7.novembris

Atgriešanās no darba vizītes Vācijas Federatīvajā Republikā