DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. oktobrī, 2014
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Aicinām jauniešus piedalīties foto, video un stāstu konkursā “Tu esi Latvija”

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Izglītības un zinātnes ministrija aicina jauniešus visā Latvijā piedalīties video, foto un stāstu konkursā “Tu esi Latvija”, lai izstāstītu vai parādītu savu stāstu par savu Latviju. Konkurss līdz 19.novembrim norisinās interneta vietnē www.draugiem.lv/TUESILV.

"Mēs katrs nākam no dažādām vietām, un ikvienam no mums ir savs stāsts par savu tuvējo apkārtni un cilvēkiem. Vienlaikus mūs visus vieno mūsu valsts vēsture, valoda, karogs un vērtības. Ar konkursu "Tu esi Latvija", vēlamies turpināt portāla "Tuesi.lv" aizsāktos pozitīvos iedvesmu stāstus par jauniem cilvēkiem dažādos Latvijas reģionos. Tādēļ aicinām ikvienu stāstīt savus stāstus un dalīties ar savu redzējumu fotogrāfijās un video par to, kāda ir mūsu Latvija," stāsta Sanda Brūna, Izglītības un zinātnes ministrijas politikas iniciatīvu un attīstības departamenta direktores vietniece jaunatnes jomā.

Konkurss noritēs divās kārtās, un konkursa žūrija noteiks, kuri darbi tiks virzīti konkursa finālam, kurā decembra sākumā uzvarētāju noteiks portāla "Draugiem.lv" lietotāju balsojumā.

Konkursa uzvarētājs iegūs galveno balvu - Latvijā ražotu "Blue Shock Bike" elektrovelosipēdu. Papildus tiks piešķirtas trīs konkursa žūrijas simpātijas balvas katrā no kategorijām (video, foto, stāsts) – "Blue Shock Bike" elektrovelosipēda noma viena mēneša garumā bez maksas. Savukārt ikviens konkursa dalībnieks saņems dāvanā "Blue Shock Bike" elektrovelosipēda nomu vienai stundai bez maksas.

Konkursa "Tu esi Latvija" mērķis ir veicināt jauniešos piederības sajūtu Latvijai un motivēt aktīvi līdzdarboties sava novada, pilsētas un valsts dzīvē. Konkursu "Tu esi Latvija" ar Izglītības un zinātnes ministrijas atbalstu rīko biedrība "NEXT" sadarbībā ar portālu "Draugiem.lv", radio "Pieci.lv" un Latvijas elektrovelosipēdu ražotājs "Blue Shock Bike".


Biedrība "NEXT"      
tālr.22382139
info@nextyouth.org

Izglītības un zinātnes ministrijas
Komunikācijas un dokumentu pārvaldības nodaļa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI