DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. oktobrī, 2014
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

LM informēs par vides un informācijas pieejamību cilvēkiem ar invaliditāti

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Labklājības ministrija (LM) otrdien, 28.novembrī, rīkos informatīvu semināru par vides un informācijas pieejamību Universālais dizains. Tā mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni, kā arī cilvēku ar invaliditāti dzīves kvalitātes uzlabošana un līdzdalības iespēju veicināšana.

Seminārā aicināti piedalīties pašvaldību pārstāvji, būvvalžu speciālisti, arhitekti, būvnieki, attīstības plānotāji, komunālās pārvaldes speciālisti, pilsētplānotāji, nevalstisko organizāciju pārstāvji, sociālā darba speciālisti un citi interesenti, kuru profesionālā darbība ietekmē cilvēku ar invaliditāti dzīves kvalitāti.

LM pasākumu rīko Eiropas Savienības fondu tehniskās palīdzības projekta Eiropas Savienības fondu administrēšana Labklājības ministrijā 2007.-2013. gada plānošanas periodā (2012.-2015. gads) ietvaros.

Seminārs norisināsies no plkst.11.00 līdz 16.00 Atbrīvošanas alejā 95a, Rēzeknes pilsētas novada domes aktu zālē, 1.stāvā. Pasākuma norises vietas telpas ir pieejamas cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem.

Viktorija Buraka, Komunikācijas nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI