DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. oktobrī, 2014
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas ģenerālsekretārs Anhels Gurija apsveic Latviju ar Publisko personu kapitālsabiedrību un kapitāla daļu pārvaldības likuma pieņemšanu

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
16. oktobrī Saeima galīgajā lasījumā ir atbalstījusi Publisko personu kapitālsabiedrību un kapitāla daļu pārvaldības likumu, kas ir izstrādāts ar mērķi efektīvāk pārvaldīt valsts, kā arī pašvaldību uzņēmumus. Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas ģenerālsekretārs Anhels Gurija (Angel Gurría) ir izteicis gandarījumu par likuma pieņemšanu, kā arī par tajā iestrādātajām normām, kas atbilst organizācijas rekomendācijām par profesionālu un caurskatāmu valsts uzņēmumu pārvaldību. Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācija turpinās aktīvi sekot līdzi šī likuma ieviešanai.

23. oktobrī Parīzē Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas Valsts kapitāla un privatizācijas prakses darba grupa skatīs noslēguma ziņojums par Latvijas atbilstību ESAO (OECD) Vadlīnijām par valsts kapitāla pārvaldību.

Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments
Preses un informācijas nodaļa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI