NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
12. martā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: Valsts pārvalde

VID ģenerāldirektora pienākumus pildīs Dace Pelēkā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Paula Čurkste, LETA

Līdz jauna Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora iecelšanai tā pienākumus pildīs VID ģenerāldirektora vietniece nodokļu jomā, Nodokļu pārvaldes direktore Dace Pelēkā, informēja finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola. Tuvākajās dienās tas tiks apstiprināts valdībā.

Šāds lēmums pieņemts pēc skumjās ziņas, ka sestdienas naktī, 10. martā, negaidīti mūžībā aizgājusi līdzšinējā VID ģenerāldirektore Ilze Cīrule, kas iestādi vadīja kopš 2016. gada novembra.

"VID vadītāja bija profesionāle savā jomā – mērķtiecīga un izdarīga. Kopš Ilze Cīrule bija dienesta vadītāja, VID darbībā ir panāktas nozīmīgas pārmaiņas, kas apstiprina vadītājas prasmīgo un radošo skatījumu un pieeju darbam. Mēs visi viņu atcerēsimies kā prasmīgu, stipru un krietnu profesionāli!" pauda finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola.

Vienlaikus ministre uzsver, ka VID turpinās Ilzes Cīrules iesākto darbu un strādās saskaņā ar līdzšinējiem VID stratēģijā izvirzītajiem mērķiem.  

Nākamais VID ģenerāldirektors tiks meklēts atklātā konkursā. Saruna ar Valsts kanceleju par konkursa nolikumā ietveramajiem kritērijiem plānota nākamajā nedēļā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI