NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
05. maijā, 2015
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: E-vide
4
4

Piedalies LV portāla lietotāju aptaujā!

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

LV portāla lietotāju aptauja šogad notiek no 5. līdz 17.maijam.

LV portāla infografika

No 5. līdz 17.maijam LV portāls „Par likumu un valsti” rīko lietotāju aptauju un aicina ikvienu izteikt savu viedokli. Aptaujas mērķis ir noskaidrot Jūsu kā lietotāja apmierinātību ar LV portālu dažādās kategorijās, kā arī apzināt Jūsu vajadzības, lai iezīmētu turpmākās LV portāla attīstības prioritātes.

Arī līdz šim oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis", kas uztur LV portālu "Par likumu un valsti", regulāri ir veicis uzturēto tīmekļa vietņu  lietotāju/ lasītāju aptaujas, tādā ceļā noskaidrojot  apmierinātību un uzzinot lietotāju vajadzības. Aptaujās izteiktie priekšlikumi vienmēr ir rūpīgi analizēti un ņemti vērā, plānojot un realizējot vietņu attīstības projektus.

Šajā lietotāju aptaujā pavisam ir iekļauti 27 jautājumi, un atbildēšana uz tiem aizņems aptuveni 10 minūtes Jūsu laika. Aptaujas anketa, protams, ir anonīma.

Īsumā raksturojot aptaujas anketu, var  minēt, ka tajā ir iekļauti arī daži stratēģiski svarīgie jautājumi, kas saistīti ar sabiedrības viedokli par to:

  • Vai palīdzēt privātpersonām izprast to tiesības ir valsts funkcija?
  • Kādi valsts informācijas veidi lietotājiem ir būtiski nepieciešami?
  • Vai ir svarīgi, ka šīs valsts informācijas pieejamību nodrošina viens informācijas avots?

Anketas daļā, kas saistīta ar LV portāla novērtējumu, lietotāji ir aicināti izvērtēt gan portāla funkcionalitāti, gan satura kvalitāti un izteikt savus apsvērumus par saturiskās informācijas paplašināšanas nepieciešamību, piemēram, par likumdošanas iecerēm un līdzdalību diskusijās par tām. Vai iespēju iesūtīt, pieteikt diskusijai tiesību normas, kas praksē nedarbojas u.c.

Iepriekšējā lietotāju aptauja notika 2013.gadā  vienlaikus trīs oficiālā izdevēja uzturētajiem portāliem - www.vestnesis.lv; www.likumi.lv un www.lvportals.lv

Toreiz LV portāla aptaujā piedalījās 667 respondenti, un pēc aptaujas LV portāls publicēja apkopotus rezultātus.

Aicinām mūsu lietotājus izteikties ne mazāk aktīvi arī šogad! Un, neatliekot uz vēlāku, aptaujas anketas aizpildīšanu uzsākt uzreiz, aktivizējot zemāk esošo saiti!

LV portāla lietotāju aptauja 2015

Labs saturs
4
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI