NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
05. decembrī, 2014
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: E-vide
7
7

Likumi.lv un „Jurista Vārds” izveidojuši Facebook lapas

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sociālie tīkli daudziem kļuvuši par neatņemamu dzīves sastāvdaļu. Paralēli atvaļinājuma fotogrāfiju aplūkošanai un domu apmaiņai starp draugiem sociālie tīkli lieliski palīdz uzzināt par jaunāko Latvijā un pasaulē. Līdz šim "Latvijas Vēstneša" saturu Facebook vidē pārstāvēja LV portāls, taču nu to papildinājušas divas jaunas lapas – Likumi.lv un "Jurista Vārds".

LV portāls savas Facebook un Draugiem.lv lapas izveidoja 2011.gadā, savukārt Twitter konts radīts 2009.gadā. Kopš tā laika ir audzis gan sekotāju skaits, gan informācija, kuru piedāvājam saviem lasītājiem. Lai īstenotu LV portāla misiju – veicinātu izpratni par normatīvajiem aktiem un nodrošinātu valsts informācijas sniegšanu –, katru dienu informējam savus sekotājus par praktiskiem un noderīgiem skaidrojumiem, e-konsultācijām, amatu konkursiem, piedāvājam interesantas intervijas un viedokļus.

Kopš novembra nogales arī vietne Likumi.lv un žurnāls "Jurista Vārds" / portāls www.juristavards.lv ir pievienojušies Facebook un Draugiem.lv oficiālo lapu saimei. Aicinām interesentus izmantot šo informatīvo iespēju un vienlaikus arī saziņas rīku, kļūstot par lapu sekotājiem:

Likumi.lv ikdienā informēs par jaunajiem tiesību aktiem un izmaiņām tajos, vienlaikus atgādinot arī par sabiedrībā ilgi gaidītu tiesību aktu stāšanos spēkā.  Izmantojiet Likumi.lv informāciju, kas palīdzēs Jums orientēties šīs vietnes iespējās un satura izkārtojumā!

Savukārt "Jurista Vārds" stāstīs gan par jaunā žurnāla numura saturu, gan par aktualitātēm un interesantākajiem jaunumiem portālā juristavards.lv, piemēram, ziņām, esejām, brīvā mikrofona ierakstiem, amatu konkursiem tieslietu jomā, afišu, populārākajām nedēļas publikācijām un redakcijas rīkotajiem vai atbalstītajiem pasākumiem.

Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis" uztur četrus portālus, un tiem ir šādi profili sociālajos tīklos:

Sekojiet mums, uzziniet par jaunāko tiesību aktu pasaulē un piedalieties diskusijās! Ceram, ka šie būs noderīgi informatīvie ceļveži.

Labs saturs
7
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI