E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 9807
Lasīšanai: 2 minūtes

Ar iesniegumu var vērsties Veselības inspekcijā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
17. jūnijā, 2016
Edvīns

Labdien! Man ir noteikta invaliditāte garīgas saslimšanas dēļ. 12 gadus man bija autovadītāja apliecība, bet tagad man ir jāiziet pirmstermiņa medicīniskā pārbaude, bet Psihiatriskā slimnīca nedod man atļauju vadīt auto, neskatoties uz to, ka medikamentus nelietoju. Kā es varu apstrīdēt viņu pieņemto lēmumu? Vai kā savādāk es varu tikt pie atļaujas vadīt auto?

A
atbild:
11. jūlijā, 2016
Veselības inspekcija
Agita Antonāne, Vadītāja biroja preses sekretāre

Lai izvērtētu konkrētās ārstniecības iestādes sniegtā atzinuma pamatotību, cilvēkam ir tiesības vērsties ar rakstveida iesniegumu Veselības inspekcijā.

Iesniegumā īsi jāapraksta problēmas būtība, jānorāda iesniedzēja vārds, uzvārds, dzīvesvietas adrese, vēlams norādīt arī  kontaktinformāciju (tālruņa numuru un/vai e-pastu). Ja iesniedzēja rīcībā ir dokumentācija, kas varētu būt noderīga lietas izskatīšanā, to var pievienot iesniegumam. Iesniegums jāapliecina ar iesniedzēja parakstu. Visu lietas izskatīšanai nepieciešamo dokumentāciju no pārbaudāmajām personām pieprasa Inspekcija.

Iesniegumu Inspekcijai var iesniegt personīgi, nosūtīt pa pastu uz adresi Klijānu ielā 7, Rīgā, LV-1012 vai iesniegt iesniegumu elektroniski, izmantojot portāla  www.latvija.lv e-pakalpojumu „Iesniegums Veselības inspekcijai”.

Iedzīvotāju iesniegumus Inspekcija izskata bez maksas. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas