E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 8360
Lasīšanai: 2 minūtes
TĒMA: Satiksme

Kārtību Rīgas maksas autostāvvietās nosaka pašvaldības saistošie noteikumi

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
16. novembrī, 2015
Ingars

Labdien! Jautājums par protokola-paziņojuma sastādīšanu par transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu pārkāpumu. Pieņemsim, ka 21.09.2015. plkst.12:00 sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols paziņojums (turpmāk APP-P) par transportlīdzekļa novietošanu stāvvietā bez noteikta parauga atļaujas. Transportlīdzeklis arī nākamajā dienā atradās šajā stāvvietā bez noteiktā parauga atļaujas, un 22.09.2015. plkst.10:32 sastādīts vēl viens APP-P. Jautājums ir par to, vai var uzlikt atkārtotu sodu par to pašu pārkāpumu? Ja var, tad pēc cik ilga laika var uzlikt nākamo sodu? Ir jāpaiet 12 stundām vai 24 stundām no brīža, kad uzlikts iepriekšējais sods? Vai ir kāds normatīvais akts, kas to regulē? Paldies jau iepriekš par sniegto atbildi.

A
atbild:
24. novembrī, 2015
Latvijas Profesionālo autoskolu federācija
Ēriks Griģis, valdes priekšsēdētājs

Spēkā esošs tiesību akts, kas regulē kārtību Rīgas maksas autostāvvietās, ir Rīgas domes saistošie noteikumi Nr.206 „Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietu apsaimniekošanas un lietošanas saistošie noteikumi”.

Par Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietu lietošanas kārtību sīkāk varat uzzināt LV portāla rakstā „Jaunā kārtība Rīgas maksas autostāvvietās”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas