E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 7411
Lasīšanai: 2 minūtes

Pieejams atbalsts tūrisma aktivitāšu veicināšanai

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
11. jūnijā, 2015
Ilze

Labdien, interesējos, vai ir kāda atbalsta programma elektrības pieslēguma atjaunošanai, kanalizācijas un ūdens sistēmas ierīkošanai, ēkas rekonstrukcijai, lai to pārveidotu par viesu māju, un veidotu tūrisma aktivitātes Meņģeles novadā? Ēka ir 1930.gadā celta Pienotava Meņģelē.

A
atbild:
18. jūnijā, 2015
Mudīte Luksa
speciāli LV portālam

Iepazīstinām Jūs ar Lauku atbalsta dienesta mājaslapā publicēto informāciju:

Pieejams atbalsts tūrisma aktivitāšu veicināšanai

16.jūnijs, 2015

Projekti un investīcijas

Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu aktivitātē "Ar lauku tūrismu saistītu tūrisma pakalpojumu mārketinga aktivitāšu īstenošana".

12.kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2015.gada 15.jūlija līdz 2015.gada 14.augustam ar kopējo publisko finansējumu 200 000,00 EUR apmērā.

Iesniegto projektu īstenošanas beigu termiņš ir 2015.gada 1.novembris.

Pasākuma mērķis ir veicināt nelauksaimnieciskās aktivitātes lauku teritorijā, attīstot un pilnveidojot lauku tūrismu un ar tūrismu saistītos pakalpojumus un infrastruktūru, kā arī ar mārketinga kampaņu palīdzību veicināt lauku attīstību, lauksaimniecības un lauku tūrisma nozares sadarbību, attīstot un popularizējot lauku tūrismu lauku vidē.

Aktivitāte tiek īstenota ar Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas 2007.-2013. (LAP) pasākuma "Tūrisma aktivitāšu veicināšana" atbalstu.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Zemkopības ministrijas Klientu apkalpošanas centrā personīgi: Rīgā, Republikas laukumā 2, 2.stāvā, vai Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs, elektroniski (atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu) vai izmantojot Lauku atbalsta dienesta elektronisko pieteikšanās sistēmu (EPS). Reģionālo lauksaimniecības pārvalžu adreses ir atrodamas mājaslapā www.lad.gov.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas