DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. aprīlī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Politika

Latvijas Institūts kopā ar ārvalstu vēstniecībām Latvijā un diplomātiem piedalīsies Lielajā talkā Juglas dzīvnieku patversmē

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Rīga, 2016. gada 20. aprīlis. – Latvijas Institūts (LI) ir aicinājis Latvijā akreditētās ārvalstu vēstniecības kopā ar Latvijas Institūta un Latvijas Ārlietu ministrijas kolēģiem sestdien, 23. aprīlī piedalīties Lielajā talkā un sakopt Juglas dzīvnieku patversmes “Labās mājas” apkārtni. Talkas noslēgumā tās dalībnieki izvedīs patversmē mītošos suņus pastaigā pa mežu.

"Lielā Talka ir izvirzījusi par mērķi Latvijai kļūt par pasaulē tīrāko valsti 2018. gadā. Sagaidot valsts simtgadi, mums ir lieliska iespēja visiem kopā pasaulei parādīt mūsu talkošanas prasmes un zināšanas, kā kopā sasniegt valstij tik veselīgu mērķi un arī dalīties savās zināšanās ar citām pasaules valstīm, kur vides tīrība un ilgtspējības jautājumi joprojām ir liels izaicinājums. Daudzu valstu organizācijas ir izrādījušas lielu interesi par šo Latvijas pieredzi, kurā ir iesaistīti visi – no iedzīvotāja līdz pat Valsts Prezidentam. Idejas lielums nav atkarīgs no valsts  lieluma, izšķiroša ir tikai sabiedrības kopīga vienošanās par tās piepildījumu," uzsver LI direktore Aiva Rozenberga.

Šobrīd savu dalību talkā ir apstiprinājušas Zviedrijas, Spānijas, Kanādas, Ukrainas un Moldovas vēstniecības Latvijā. Pēc LI informācijas, Lielajā talkā savos dabas sakopšanas pasākumos iesaistīsies arī ASV un Lielbritānijas vēstniecības.

LI sadarbībā ar Lielās talkas rīkotājiem popularizē talkošanas ideju pasaulē kā vienu no pozitīvām pieredzēm, ar ko Latvija pamatoti lepojas un ko var pārņemt arī citās valstīs.

Kaspars Rūklis, LI sabiedrisko attiecību speciālists

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI