DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. aprīlī, 2015
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

VARAM darbinieki talkos Saulkrastos

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Sestdien, 2015.gada 25. aprīlī, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) darbinieki piedalīsies Lielajā Talkā Saulkrastu novadā - stiprinās kāpas posmā starp Inčupi un Pēterupi.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Kasparam Gerhardam kopā ar ministrijas un tās padotības iestāžu darbiniekiem, līdzīgi kā daudziem tūkstošiem cilvēku Latvijā, dalība Lielajā Talkā ir kļuvusi par tradīciju. Šajā dienā ministrs aicina doties dabā savas ģimenes, kolēģu un draugu lokā, lai ar prieku pastrādātu un sakārtotu apkārtni.

2015.gadā Lielā Talka veltīta cilvēka ietekmei uz dabu, tāpēc VARAM un tās padotībā esošo iestāžu darbinieki pievienosies darbā Saulkrastu pašvaldības iedzīvotājiem. Talkas dalībnieki veidos kāpu stiprinājumus, kas turpmāk tās pasargās no vētrām un samazinās krastu noskalojumus. Kāpu nogāžu stiprināšanai tiks veikta sētiņu atjaunošana, kā arī veidoti kārklu vainagi un pinumi priekškāpu nostiprināšanai. Tāpat tiks labiekārtota atpūtai dabā nepieciešamā infrastruktūra, šajā apkārtnē sakopjot pastaigu takas. 

VARAM ir atbalstījusi Lielās talkas norisi jau vairākus gadus, un arī šogad Latvijas Vides aizsardzības fonds sniedzis finansiālu atbalstu 61 tk. eiro apmērā.

Kristīne Kļaveniece
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI