E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 5051
Lasīšanai: 2 minūtes
TĒMA: Satiksme

Par apvedceļa izbūvi

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
24. augustā, 2014
Kristaps Graudiņš

Labvakar, vēlējos noskaidrot, vai nepastāv kāds valsts vai pašvaldības atbalsts, lai koplietošanas ceļa posmam, kurš iet caur pagalmu, izveidotu apvedceļu. Ceļš iet tieši cauri sētai, un vienā pusē paliek dzīvojamā māja, otrā pagrabs, kūts u.c. saimniecības ēkas. Pēdējā laikā sakarā ar jaunas šosejas izbūvi (traucējošais ceļš izved uz jauno šoseju) satiksmes intensitāte uz minētā ceļa ir augusi, pa to regulāri pārvietojas lauksaimniecības tehnika. Lai apietu sētu, pietiktu ar aptuveni 300m apvedceļa izbūvi. Zemes, uz kuras vajadzētu būvēt apvedceļu, īpašnieks esmu es. Kā risināt radušos situāciju un kādās institūcijās griezties?

A
atbild:
29. augustā, 2014
Zaida Kalniņa
LV portāls
Latvijas Pašvaldību savienība
Aino Salmiņš, padomnieks

Latvijas Pašvaldību savienības padomnieks tehniskajos jautājumos Aino Salmiņš skaidro, ka valsts atbalsts tiek plānots tādiem pievedceļiem, kuriem ir saistība ar uzņēmējdarbību. Turklāt šādi jautājumi tiek izlemti un saskaņoti ilgstošam periodam un ietekmēt jau pieņemto tik vienkārši nav iespējams.

„Latvijas Valsts ceļu” mājaslapā ir pieejama Valsts autoceļu sakārtošanas programma 2014.-2020.gadam. Tajā var apskatīt plānoto valsts reģionālo autoceļu atjaunošanas karti un atjaunojamos ceļa posmus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas