E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 4250
Lasīšanai: 2 minūtes
TĒMA: Veselība

Aizliegumu smēķēt uz balkoniem un pie logiem izskatīs maijā

Publicēts pirms 10 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
22. aprīlī, 2014
Ilona Bulāne

Labdien! Vai Saeima ir skatījusi 2013.gada 18.janvārī iesniegto likumprojektu „Grozījumi likumā „Par tabakas izstrādājumu realizācijas, reklāmas un lietošanas ierobežošanu””, kas paredzēja paplašināt smēķēšanas aizliegumus - daudzdzīvokļu dzīvojamo māju balkonos, lodžijās, kāpņu telpās, gaiteņos un citās koplietošanas telpās, publisko ēku vai būvju balkonos, lodžijās, kā arī tuvāk par 10 metriem no daudzdzīvokļu dzīvojamo māju un publisko ēku vai būvju ieejām, ārējām kāpnēm vai lieveņiem. Mūsu gadījumā kaimiņš, kas dzīvo stāvu zemāk zem mums, smēķē pa dzīvokļa logu. Kaimiņš pastāv uz savām tiesībām un jelkādu saprātīgu risinājumu ar viņu panākt nav iespējams. Kādas ir nesmēķētāju iespējas šādu situāciju risināt? Jau iepriekš paldies!

A
atbild:
29. aprīlī, 2014
Laura Studente
LV portālam

Likuma grozījumi „Par tabakas izstrādājumu realizācijas, reklāmas un lietošanas ierobežošanu”, kas paredz aizliegt smēķēšanu uz balkoniem, vēl nav pieņemti, jo nav atbalstīti Saeimā galīgajā lasījumā. Sākumā tie jāizskata un jāapstiprina atbildīgajai komisijā. 

Saeimas Sociālo un darba lietu komisija informē, ka deputāti plāno šo likumprojektu turpināt skatīt kādā ko komisijas sēdēm šī gada maijā. Likumprojekta lasījumu gaitai var sekot arī Saeimas likumprojektu reģistrā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas